Actorii Alexandru Papadopol si Ioana Ghinghina oficiaza astazi casatoria religioasa, dupa ce au devenit sot si sotie "in acte" din luna decembrie a anului trecut. Cei doi miri vor defila prin Bucuresti in masini de epoca iar interpretul de muzica lautareasca, Nelu Ploiesteanu se va ocupa de buna dispozitie a invitatilor la nunta.

La sfarsitul anului trecut, Alexandru Papadopol si colega de breasla Ioana Ghinghina le-au facut o surpriza de proportii nu numai colegilor de serviciu, ci si membrilor propriilor familii cand i-au anuntat ca au devenit sot si sotie. Desi se cunosteau de mai bine de trei ani, Papi si Ioana au devenit un cuplu abia de cand au inceput lucrul la telenovela "Daria, iubirea mea", adica din luna octombrie a anului trecut.

DRAGOSTE FULGERATOARE

"Totul s-a intamplat atat de repede, ne-am dat seama ca ne intelegem atat de bine, incat nu trebuie sa ne despartim niciodata. Astfel, cununia civila a fost o decizie fireasca, rapida si, bineinteles, surprinzatoare pentru toata lumea, inclusiv pentru familiile noastre, care au aflat la scurt timp dupa", marturisea Alexandru Papadopol. Indragostitii s-au cununat doar in prezenta unui cuplu de prieteni, Dragos Bucur si Dana Nalbaru, care le-au fost martori. La cateva luni de la casatorie insa, cei doi actori de la Acasa tv au trecut printr-o experienta nefericita. Insarcinata in cinci luni, Ioana a fost nevoita sa faca un avort pentru ca fatul avea malformatii grave. Interventia a fost traumatizanta, actrita indurand trei zile de travaliu. In tot acest timp, alaturi de Ioana au stat mama ei si sotul ei, Alexandru Papadopol.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.