"O voce deosebita, un inger a venit sa ne cante direct de pe plaiurile maramuresene", au fost cuvintele cu care Cristi Minculescu a descris-o pe Paula Seling, ce a incantat publicul de pe Aeroportul Baneasa, in duet cu Iris, cu o noua melodie, "Lasa-mi-te". Artista, modesta ca intotdeauna, a declarat apoi ca acesta este un vis implinit.

Se pare ca tanara interpreta a fost foarte cuminte anul acesta, caci o noua dorinta a Paulei se implineste: va canta pe aceeasi scena cu castigatoarea a 10 premii Grammy, vocea actuala a R&B-ului american si idolul multor tineri din intreaga lume, Beyonce.

Conform site-ului oficial al Paulei Seling, romanca a fost aleasa de catre echipa de management a divei americane sa deschida concertul din 22 octombrie de la Cluj, intrand astfel intr-o onoranta galerie de vedete, alaturi de artisti precum Lemar, Chris Brown sau Robin Thicke.

"Selectia solistei care sa cante in deschidere a fost foarte serioasa. Beyonce nu isi asociaza numele cu oricine. Paula Seling a convins prin calitate si stilul interpretarii", a declarat Dana Cristescu, reprezentanta Fundatiei Culturale "Phoenix", citata de "Ziua de Cluj".

Iubita lui Jay-Z va concerta la Cluj pe data de 22 octombrie. Accesul publicului pe stadionul "Ion Moina" se va face incepand cu ora 16.00.Pana la marele concert de pe "Ion Moina", in acest weekend, la Iasi are loc un triplu eveniment: reluarea unui duet mai vechi, cel cu Al Bano, un recital al Paulei alaturi de trupa ei si reluarea succesului de la Bucuresti, piesa "Lasa-mi-te", impreuna cu Iris.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.