Studioul foto pe care Florin Radu si Mihaela Tatu il detin impreuna a inceput sa fie o afacere profitabila, mai ales ca printre vedetele care i-au calcat pragul se numara si sotia miliardarului Irinel Columbeanu. Monica s-a dezbracat pentru Florin ceva mai mult decat o face de obicei in reviste.

Prima intalnire dintre fotograful Florin Radu si Monica Columbeanu s-a produs in iarna anului 2006, cand sotia lui Irinel a pozat pentru coperta revistei “Lucire”.

Inedit este faptul ca la acea sedinta foto, Mihaela Tatu si-a ajutat iubitul ca art director, iar fiica ei, Ioana a fost supervizor. Din studio nu a lipsit nici Irinel, care timp de opt ore, si-a admirat sotia in rol de femeie fatala in timpul sedintei foto.

“Monica se comporta ca o adevarata profesionista. Rezista cu stoicism chinurilor. Cine crede ca e usor sa stai nemiscat 2, 5 sau 10 minute, cat se alcatuiesc pozitiile, se pun luminile si se trage cadrul, se insala. si sa faci asta opt ore si 1.000 de cadre aproape fara oprire, e chiar un efort demn de admirat”, a povestit Florin Radu, iubitul vedetei Acasa TV, Mihaela Tatu.

Destul de zgarcita cu pictorialele in care trebuie sa se dezbrace, Monica a acceptat totusi sa pozeze pentru Florin purtand dres cu adeziv, bikini negri si o capa de blana. O alta sedinta foto inedita a fost cea cu tema country, realizata chiar in curtea resedintei de la Izvorani. “imi plac mult ideile pe care le are. Lucreaza ca un adevarat profesionist”, ne-a declarat


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.