Se pare ca Angelina Jolie nu mai poate trai fara alcool. Aceasta este concluzia ziaristilor publicatiei The National Enquirer, care noteaza ca Jolie isi "bea mintile din ce in ce mai des".

Numai in ultima luna a pierdut numarul paharelor la doua petreceri consecutive. Prima iesire in decor a avut loc la o petrecere la care a mers impreuna cu Brad Pitt, unde vedeta a consumat votca amerstecata cu cola. The National Enquirer sustine ca Jolie abia se mai tinea pe picioare, dupa acea petrecere.

A urmat escapada de la un restaurant cu specific japonez din Chicago, unde Angelina a devorat o colectie de cocktailuri pe baza de votca. Din nou a avut nevoie de sustinere pentru a duce piciorul stang in fata celui drept...

Jurnalistii americani mai sustin ca nu se stie precis de ceAngelina bea, daca viata grea de starleta o pune la incercare sau pur si simplu vrea sa uite cu ajutorul bauturii... sa uite evident ce urat s-a imbatat la ultima iesire.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.