Asemeni cantaretilor consacrati, George Becali pregateste un album de muzica religioasa care va fi scos pe piata in preajma Sarbatorilor de iarna.
Daca pana acum eram obisnuiti sa-l ascultam pe Hrusca in seara de Craciun, incepand de anul acesta, se pare ca lucrurile se vor schimba. Becali va fi cel care ne va incalzi sufletele in Noaptea Sfanta, si nu de alta, dar este un om binecuvantat de Domnul. „Asa cum Dumnezeu i-a atins corzile vocale lui Luciano Pavarotti, asa m-a atins si pe mine“, a spus latifundiarul din Pipera, increzator in calitatile sale artistice. Si pentru ca tot Cel de Sus a vrut sa-l ia la El pe Pavarotti, in timp ce marele tenor pregatea un album cu muzica religioasa pentru Craciun, Becali va fi cel care ii va continua munca. S-a batut si palma cu un producator si, in scurt timp, patronul stelist va trebui sa-si incalzeasca vocea si sa se apuce de cantat. „Sunt sigur ca un album de colinde si muzica religioasa va avea un mare succes pe piata, pentru ca am o voce foarte buna, timbru puternic si o buna ureche muzicala“, s-a laudat Becali presei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.