Dupa ce a fost, impreuna cu Nicoleta Luciu, protagonista unui pictorial incendiar in revista “Playboy”, Cosmina Pasarin a inceput sa militeze pentru drepturile lesbienelor. Deghizata intr-o mireasa dizgratioasa, ea a strans semnaturi pentru legalizarea mariajelor intre persoane de acelasi sex.

Cosmina traieste o tumultuoasa poveste de dragoste cu DJ Pagal de aproape doi ani de zile si, dupa mai multe despartiri si impacari, cei doi si-au facut chiar si planuri de casatorie.

Departe de a face parte din categoria lesbienelor, Cosmina a acceptat, acum cativa ani, atat pentru publicitate, dar mai ales pentru bani, propunerea revistei “Playboy” de a fi protagonista unui pictorial, oarecum scandalos, alaturi de voluptuoasa Nicoleta Luciu.

Cele doua s-au lasat fotografiate in ipostaze extrem de incitante, care au dat frau liber imaginatiei tuturor barbatilor care au avut ocazia sa le admire pozele, ba chiar sa si le lipeasca pe pereti.

Pentru ca este tot timpul pusa pe distractie, ea a acceptat propunerea realizatorilor emisiunii “Vedete sub acoperire”, de la Kanal D, de a se transforma intr-o mireasa cu un nas cat jumatate de figura, cu dinti de aur si peruca blonda.

Astfel deghizata, actrita a plecat la plimbare prin parc, unde a inceput sa stranga semnaturi pentru legiferarea casatoriei intre lesbiene. “Eu chiar nu am nimic impotriva acestor casatorii. Chiar ii simpatizez pe homosexuali si lesbiene si consider ca ar trebui sa aiba aceleasi drepturi ca si noi”, a declarat, pentru Click!, Cosmina.

Totusi, nu multi dintre cei pe care i-a abordat au avut aceeasi parere ca si ea, fiind luata peste picior de persoanele conservatoare. Amuzantele imagini vor putea fi vizionate asta-seara, de la orele 22.30, la Kanal D.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.