Pe marile ecrane din Romania a inceput sa ruleaze ultimul film care ii are in distributie pe Nicole Kidman si pe Daniel Craig. „Invazaia” este un remake al filmului "Invasion of the Body Snatchers" din 1956.

Povestea SF este completata de povestea de dragoste. Ea a salvat deja lumea in „The Peacemaker”. El a anihilat o retea criminala internationala in „007, Casino Royale”. De data aceasta, Nicole Kidman si Daniel Craig lupta impreuna in „The Invasion”, nu pentru a anihila rau-facatori, ci pentru a salva Planeta de extraterestri, scrie cotidianul italian La Repubblica.

O naveta spatiala se prabuseste misterios pe Pamant, epava acesteia incepe sa infecteze fiintele umane cu un virus extraterestru.

Un psihiatru din Washington D.C., Carol Bennell (Nicole Kidman), precum si colegul ei, Ben Driscoll (Daniel Craig) descopera ca transformarile cauzate de infectie sunt declansate de somnul REM (rapid eyes movement), transformand oamenii in fiinte inumane.

Dar cum infectia se raspandeste alarmant, din ce in ce mai putini oameni mai pot fi de incredere. Luptandu-se sa ramana treaza, Carol are grija de fiul ei, care este posibil sa detina misterul stoparii invaziei.

Din 5 octombrie, pelicula care are in centrul atentie cele doua vedete de cinema, se afla si in salile de cinema din Romania, iar cei care sunt pasionati de genul SF, cat si admiratorii lui Kidman si ai lui Craig, vor putea sa ii vada impreuna, pe cei doi, intr-un film care ne poarta intre iubire, fantezie si politica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.