Grijulii. Adriana Bahmuteanu, Andreea Marin si Roxana Ciuhulescu fac totul pentru sanatatea copiilor pe care ii vor naste in curand
Vedetele care sunt insarcinate se gandesc, inca de pe acum, sa-si protejeze micutii in eventualitatea in care acestia ar intampina probleme de sanatate. Fie ca mai au numai cateva saptamani pana cand vor deveni mamici, fie cateva luni, ele doresc ca la nastere sa le fie prelevate celule din cordonul ombilical.
Celulele stem pot fi folosite pentru vindecarea unor boli grave: leucemii, cancer, boli imunologice, de sange ori metabolice, si afectiuni neurologice. Singura banca de celule stem din Romania va fi deschisa la Timisoara, pana la sfarsitul acestui an. Pentru pastrarea celulelor timp de zece ani, parintii vor achita 1.070 de euro, iar pentru 20 de ani, 1.400 de euro. "Voi recurge si eu la aceasta procedura pentru ca este bine pentru copil. Pretul nu mi se pare exorbitant. Chit ca strangi bani pentru asta si tot merita sa o faci", ne-a spus Adriana Bahmuteanu, care va naste, peste cel mult doua saptamani, un baietel.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.