Partenerul Ilenei Pescariu de la emisiunea „Rai, da' buni“ (sau e „Buni, da' rai?“) de pe Antena 2, Mihai Morar, m-a surprins, recent, daca mai tineti minte, cu niste glume foarte nesarate la adresa Elenei Udrea.
Ei bine, mi s-a recomandat sa fiu atenta la emisiunea asta si atunci cind vine vorba de Daciana Sarbu. Cica si legat de ea Morar obisnuieste sa faca niste glume interesante. Ceea ce, s-avem pardon, dar eu chiar nu cred. Sau, mai exact, refuz sa cred. Cum sa faca, bai, nene, glume la adresa Dacianei Sarbu, care a fost iubita lui si i-a mai si frint, la un moment dat, inima parasindu-l? Pai, un gentleman nu ar face niciodata asa ceva. Asa ceva ar face numai un aaa... un... aaa... cum le zice, dom'le, la aia care cresc oi? Pfuu, am un lapsus... De-aia zic, desi, poate ma repet: nu cred ca Mihai Morar ar face asa ceva.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.