Constienta de performantele sale vocale, iubita lui Matteo le-a luat in colimator pe Anna Lesko si pe cele trei blonde de la Trident, care, in opinia ei, nu au impresionat, pana acum, decat prin aspectul fizic si vestimentatia provocatoare de scena.

In show-biz-ul autohton, ticsit de domnisoare atragatoare, dar lipsite de orice fel de calitati vocale, Delia Matache e considerata una dintre cele mai bune voci feminine. “Dumnezeu mi-a dat acest har de a canta. Sunt constienta ca am mult ta-lent, dar pe care mi l-am si cultivat la liceul de muzica”, a declarat Delia, pentru Click!.

Constienta de talentul sau nativ, mostenit de la mama ei, cantareata a lasat modestia deoparte si, fara nici un fel de rezerve, le-a criticat, din punct de vedere muzical, pe cateva dintre colegele sale de breasla. “Sper sa nu se supere pe mine, suntem toate cantarete, insa cativa dintre cei mai cunoscuti manelisti canta mai bine decat Anna Lesko sau Trident”, a spus Delia.

Solista nu are nici o problema de ordin personal cu vreuna dintre cele patru “incriminate”, dar ea este de parere ca manelistii au mult mai multa experienta pe scena decat tinerele cantarete. “Nu inseamna ca eu sunt o fana a acestui gen muzical, dar trebuie sa recunoastem ca Guta sau Adrian Minune sunt oameni talentati si care au o vasta experienta muzicala, pentru ca ei canta live la toate concertele, ceea ce conteaza foarte mult”, a adaugat Delia.

Pentru a nu starni, totusi, un razboi intre ea si celelalte soliste, iubita lui Matteo a mai spus ca o apreciaza foarte mult pe Anna Lesko, fiind o fata foarte frumoasa, dar care mai poate “creste” din punct de vedere muzical, fiind in bransa doar de cativa ani. La randul ei, in ultima vreme, Delia a inceput sa-si trieze spectacolele, acceptandu-le numai pe acelea unde i se ofera conditiile tehnice necesare pentru a canta live.

Lesko: "Nu ma intereseaza parerea Deliei!"

“Nu vreau sa comentez pe marginea acestui subiect. Delia poate sa faca orice afirmatii doreste. Eu imi vad, in continuare, de treaba mea si de concertele mele”.

Trident: "Delia nu ne-a auzit cantand!"

“Daca asta este parerea Deliei, noi nu avem ce comenta. si noi apreciem munca manelistilor. Fiecare are talentul sau, iar sub soare este loc pentru toata lumea. Iar daca Delia se referea la voce, noi credem ca ea nu ne-a auzit niciodata cantand”, ne-a declarat Loredana, una dintre blondele trupei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.