Actorul american George Clooney a facut pariu pe 100.000 de dolari cu actrita Michelle Pfeiffer ca nu se va casatori niciodata. Burlac convins, starul spune ca se teme sa aiba nevasta si copii pentru ca prima lui dragoste este munca iar a doua sunt prietenii.
"Clooney este un tip grozav, se comporta minunat cu copiii. Am pariat cu el ca se va casatori, iar pariul a crescut, de la 100 la 100.000 de dolari. Eu tot mai cred ca o va face, este un diavol chipes", a declarat Michelle Pfeiffer despre Clooney intr-un interviu acordat unui post de televiziune britanic.

NEVASTA PERFECTA

La 46 de ani, George Clooney spune ca iubita ideala ar trebui sa aiba aspectul lui Michelle Pfeiffer, rasul lui Nicole Kidman, personalitatea Juliei Roberts si ambitia cantaretei Jennifer Lopez. In prezent, actorul are o relatie cu fosta chelnerita Sarah Larson si a glumit adesea pe seama fricii sale de angajament si a faptului ca nu-si doreste sa aiba urmasi. "Mi-ar fi foarte greu sa am o relatie, pentru ca prima mea dragoste este munca si a doua dragoste sunt prietenii", a spus actorul. El a mai declarat ca nu crede ca va avea copii, din aceleasi motive: "Copiii sunt cea mai mare responsabilitate si nu poti sa faci lucrurile pe jumatate cu ei", a afirmat Clooney.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.