Acum doua seri in emisiunea "Nasul" de la postul B1TV a aparut o Monica Columbeanu care nu amintea deloc cu cea pe care o stia toata lumea acum 2-3 ani si nici pe care o vedeam la "Irina by Monica Columbeanu".

In fata publicului, a aparut o Monica retinuta si protocolara, care a povestit natiunii despre beneficiile si neajunsurile statutului de sotie de miliardar. Zimbetul abia mijit si tonul usor afectat, afisate pe tot timpul emisiunii, au lasat impresia ca, in ciuda aparentelor, bogatia nu este o garantie a fericirii. A tinut din capul locului sa precizeze ca, in ciuda zvonurilor aparute in presa in legatura cu un iminent divort, ea si Irinel se inteleg foarte bine la un an si ceva de cind s-au casatorit. Ea pretinde ca este "foarte bine" alaturi de omul care i-a oferit o viata total opusa de cea pe care a dus-o inainte, care, comparativ, e "... una mult mai frumoasa. Bine, nici cea dinainte nu era urita, pentru ca eram fericita", dar nu are ce sa-i reproseze omului care a respectat-o si nu "s-a folosit" de ea, asa cum se asteptau cei din anturajul sau. Printre acestia s-a numarat si tatal sau cu care are o relatie destul de distanta, pentru ca el a acceptat cu greu ideea ca fata lui sa se casatoreasca cu un barbat mult mai in virsta decit ea.

Singura care a fost alaturi de ea si a inteles-o a fost mama ei, care a sfatuit-o sa aiba grija si sa nu se lase pacalita. Si se pare ca a avut noroc. Irinel a luat-o de nevasta si i-a oferit o viata plina de huzur, la care viseaza, uneori cu invidie, majoritatea adolescentelor, cei doi soti devenind chiar model de viata pentru noua generatie. N-o deranjeaza ca unii oameni sint invidiosi pe ea. Monica e convinsa ca a facut bine ca si-a urmat sentimentele. Duce alaturi de Irinel o viata de poveste, implinita prin nasterea Irinei, care a fost prioritatea numarul unu, inaintea carierei. Acum, cind Irina e deja maricica, se poate ocupa in continuare si de cariera de model, avind in desfasurare mai multe proiecte, pe care sotul ei le sustine. Recunoaste ca a trecut foarte usor de la o viata obisnuita, cind facea singura curat in casa parintilor "foarte in amanunt", la o viata care-i permite sa poarte la mina un ceas cu diamante care valoreaza aproape cit un Rolls Royce. "Cu binele te obisnuiesti usor", a spus Monica zimbind ceva mai detasat.

Cu toate astea, in timp, s-a educat sa nu pretuiasca atit de mult luxul si ca poate renunta oricind la viata pe care o duce, in favoarea unei vieti normale. Si chiar daca nu se gindeste ca intr-o zi ar putea sa piarda toate bogatiile pe care le are, e constienta ca: "Niciodata sa nu spui niciodata. Orice se poate intimpla. Sint atit de multe persoane care traiesc la un nivel normal, la care traiam si eu, si eram destul de fericita". Mai importante decit luxul, pentru ea, sint sentimentele, familia si prietenii. Viata de huzur a indepartat-o de familie si prieteni. Se simte totusi singura in aceasta lume exclusivista. Singurele prietene sint surorile ei (pe care, sustine ea, nu incearca sa le "marite" cu cine stie ce mare milionar) si sotia lui Mihai Albu, Iulia, "cu care mai vorbesc la telefon si mergem la evenimente", a spus usor nostalgica Monica Columbeanu. Este singura nu din cauza statutului, ci pentru ca nu are timp. E ocupata cu proiectele din modeling, cu micuta Irina, cu facultatea, cu evenimentele mondene, emisiuni TV, dupa cum singura marturiseste. Adolescentei naive si jucause, care era inainte de casatorie, pare ca i-a luat locul o femeie prea matura pentru look-ul care-l afiseaza. O femeie calculata si care pare ca stie ce vrea si ca se poate descurca si singura.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.