Omul de afaceri Irinel Columbeanu ne-a declarat ca „fetele“ lui, Monica si Irina, sunt cele mai importante pentru el. Tocmai de aceea, miliardarul spune ca nu si-ar cumpara niciodata o motocicleta, pentru ca trebuie sa aiba grija de fiica si sotia lui si nu-si poate permite sa-si puna viata in pericol.
Intrebat daca va vizita Salonul International de Automobile Bucuresti in cautarea vreunui nou bolid cu care sa-si imbogateasca fitoasa colectie, Irinel Columbeanu ne-a spus ca s-a potolit cu shoppingul de masini. In schimb, Irinel ne-a declarat ca i-ar surade ideea de a conduce o motocicleta. Miliardarul se abtine si aici, din cauza riscurilor prea mari de accident: „M-am gandit si la un motor, dar nu-mi voi cumpara niciodata unul. Este mult prea periculos si inainte de toate trebuie sa ma gandesc ca am doua fete de care trebuie sa am grija, asa incat nu-mi pot permite aceasta placere. Monica si Irina sunt pe primul loc in viata mea si nu vreau sa fac nimic din ceea ce ar putea avea repercusiuni asupra lor“, a incheiat Irinel. In timp ce omul de afaceri isi petrece timpul la Targu Jiu, Monica a plecat, ieri, in Italia, unde fil
meaza un nou clip pentru Fashion TV.

Face afaceri cu cenusa zburatoare

Columbeanu s-a gandit la o metoda ingenioasa de a fabrica cimentul, pe care l-a numit dupa numele lui, columbeanit: omul de afaceri va folosi materie prima ieftina, alcatuita din deseuri provenite de la termocentrale. Printre acestea se numara si un reziduu numit popular „cenusa zburatoare“. Miliardarul ne-a explicat cum i-a venit ideea sa reduca costurile productiei de columbeanit: „Odata cu intrarea in Uniunea Europeana, termocentralele trebuie sa filtreze fumul scos din arderea carbunilor, iar deseurile rezultate din acest proces trebuie depozitate in gropi ecologice si impachetat in asa fel incat sa nu mai fie toxic“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.