O cantareata care a dat-o in judecata pe Beyonce pentru ca i-ar fi folosit ilegal fragmente dintr-o piesa pentru melodia "Baby Boy" a facut apel la o instanta din Statele Unite, dupa ce cazul fusese respins anul trecut, informeaza NewsIn.

Jennifer Armour pretinde ca Beyonce a luat versuri dintr-una dintre piesele sale, "Got A Little Bit Of Love For You". Avocata sa, Dana Kirk, a spus ca acest caz, care a fost respins de un judecator din Houston anul trecut, trebuie sa fie infatisat juratilor.

Avocata a adaugat ca un expert a analizat cele doua piese si a spus ca sunt asemanari "substantiale" intre ele. Pe de alta parte, avocata lui Beyonce, Cynthia Arato, a spus ca standardul in cazurile care implica drepturile de autor este "ceea ce aude un om obisnuit si nu un specialist".

Judecatorul a decis anul trecut ca piesele sunt "substantial diferite". Melodia cantata de Jennifer Armour este lenta si mult mai melodica decat cea cantata de Beyonce.

Inca nu se stie cand se va da o noua hotarare a instantei, dar aceasta nu este prima oara cand Beyonce este acuzata de furt de melodii.

In 2003, trupa Destiny's Child, din care facea parte vedeta alaturi de Kelly Rowlands si Michelle Williams, a fost data in judecata pentru 200 de milioane de dolari de un producator din Miami, care a sustinut ca fragmente din piesa sa "Glorious" au fost folosite in hitul "Survivor" din 2001. Producatorul spunea ca au fost incalcate drepturile de autor. Nici acest caz nu a fost inca finalizat.

La inceputul anului, Beyonce a fost nevoita sa isi retraga editia speciala a celui mai recent album, "B'Day", dupa ce si cantareata britanica Des'ree a intentat un proces in care o acuza pe cantareata ca a incalcat drepturile de autor in cazul unei piese. Ea a inregistrat un cover la una dintre piesele lui Des'ree, "Still In Love (Kissing You)", fara sa aiba acordul de a folosi titlul sau de a filma un videoclip al melodiei.

Beyonce isi continua insa turneul mondial B'Day, in cadrul caruia va sustine un concert pe 22 octombrie, si in Romania, la Cluj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.