Oamenii nu se mai satura de Jennifer Aniston, cam asta sugereaza profiturile celor mai populare reviste de vedete. Ori de cate ori Jen apare pe coperta vreunei reviste de profil, numerele se vand ca painea calda, profitul creste.

Forbes a alcatuit primul top al celebritatilor cu cele mai reusite aparitii pe copertele revistelor, incluzand revistele People, Us Weekly, In Touch Weekly, Life & Style, OK! si Star. Analiza s-a facut pe o perioada de sase luni, finalizata pe 30 iunie.

Actrita de 38 de ani a aparut pe 6 coperti, cu exceptia In Touch Weekly, in care nu a aparut in perioada-esantion. Aparitia vedetei a dus la vanzarea a 5 milioane de exemplare. Fostul sot al actritei, Brad Pitt, este pe al doilea loc, urmat de Scarlett Johansson, Angelina Jolie, Reese Witherspoon, Katie Holmes.

Britney Spears nu figureaza in top 10, situandu-se de-abia pe locul 18. Cu toate ca vedeta pop a aparut pe 18 coperti, vanzarile revistelor au fost sub medie. Situatie asemanatoare si in cazul lui Paris Hilton, amandoua scazand drastic in popularitate. Publicul s-a saturat de comportamentul viciat al cantaretei. "De obicei, orice vedeta intampina in cariera sa suisuri si coborasuri, insa, in cazul lui Britney, este o prabusire continua", a criticat editorialistul Richard Spencer de la revista In touch Weekly


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.