Top-modelul Irina Lazareanu a declarat ca s-a logodit recent cu cantaretul britanic Pete Doherty, solistul trupei de rock Babyshambles si turbulentul fost prieten al lui Kate Moss, informeaza “Toronto Star”.

Irina Lazareanu a fost fotografiata la Saptamana modei de la Paris purtand un inel de logodna care i-a fost oferit de iubitul sau, Pete Doherty.

“M-am logodit recent”, a declarat Lazareanu pentru publicatia WWD, fara a mai da si alte detalii. Doherty, in varsta de 28 de ani si Lazareanu, de 23 de ani, au facut muzica impreuna timp de mai multi ani, cantand atat alaturi de trupa Babyshambles, cat si alaturi de prietenul lor comun, Sean Lennon.

Lazareanu se ocupa de dans si compune chiar si cantece. Ea a fost cea care, de altfel, a compus pentru fostul cuplu Moss - Doherty melodia “La Belle et La Bete”, pe care cei doi au inregistrat-o cu trupa Babyshambles.

In 2004, pe cand era in turneu alaturi de trupa Babyshambles, Lazareanu si Pete Doherty au inceput o relatie care a durat cateva luni.

Dupa ce cuplul s-a despartit, Doherty a avut o relatie foarte tumultuoasa, marcata de impacari si despartiri violente, cu top-modelul Kate Moss. Cei doi s-au despartit definitiv in vara acestui an, dupa ce faimosul fotomodel a aflat ca Doherty o insala.

Intre timp, Kate a cunoscut-o pe Irina si i-a propus acesteia sa-i promoveze colectia pe care a conceput-o pentru celebrul lant de magazine Top Shop, eveniment care a transformat-o pe Lazareanu intr-un model de succes, fiind aleasa imaginea unor branduri precum Chanel, Karl Lagerfeld, Christian Lacroix, Fendi, JP Gaultier, John Galliano, Kenzo, Cavalli, Louis Vuitton, Lanvin, Versace, Emilio Pucci si Balenciaga. A avut prezentari la New York, Milano si Paris, ajungand chiar sa bata recorduri, avand 46 de prezentari intr-un singur sezon.

Manechinul international Kate Moss a tinut prima pagina a ziarelor de scandal din Marea Britanie pe intreaga perioada cat a durat relatia ei cu Pete Doherty. in intervalul cat Kate a fost la dezintoxicare, cantaretul a inselat-o, din cate se pare, cu frumoasa romanca


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.