Dupa ce a mimat sexul oral pe scena, la un concert din Ploiesti, gest obscen “taxat” de public, blondina a socat din nou, miercuri, la petrecerea de relansare a revistei “Timeout”. Artista a atras atentia celor prezenti in special datorita fustei pe arcuri, cu vedere la bikini.

Loredana, o prezenta nonconformista in peisajul muzical autohton, pare ca si-a cladit cariera avand-o ca model pe starul international Madonna.

Comparata in repetate randuri cu celebra si controversata artista, Loredana a copiat, in ultima vreme, multe dintre gesturile extravagante ale Madonnei.

Mai intai, cu o luna in urma, ea a fost protagonista unui pictorial pentru revista “Tabu”, unde a pozat imbracata intr-un combinezon de culoare mov, similar cu cel al artistei internationale purtat in videoclipul piesei “Hung Up”.

La Ploiesti, ii intrase un fir de par in gura?!

Mai mult, in timpul prestatiei live de miercuri seara, cand Lori a cantat in forta numeroasele hituri, spectatorii si-au indreptat brusc privirile asupra lenjeriei intime lasate la vedere intentionat. Acelasi show este regasit si la omoloaga ei de peste granita, extravagantele vestimentare si de atitudine fiind clar o copie fidela a prestatiei scenice a Madonnei.

Desi initial nu a negat ca a mimat sexul oral, la concertul din Ploiesti, ulterior, Loredana Groza a revenit cu o declaratie de-a dreptul hilara: “in timpul show-ului, imi intrase un fir de par in gura si am incercat sa-l scot. Din fotografii, gestul meu a fost interpretat total eronat”.

Avem si noi Madonna noastra!

Faptul ca celebra cantareata Madonna are o sosie si pe plaiurile dambovitene nu mai este deloc un secret. Foarte apreciata pentru show-urile sale, iesite din tipar, Loredana Groza imprumuta cu fiecare aparitie a sa cate un pic din infatisarea, atitudinea si vestimentatia Madonnei.

Izbitor de asemanatoare sunt gesturile cu degetul mijlociu pe care Lori le-a facut la Zilele Orasului Ploiesti, dar si tinuta, celebrul body mov din pictorialul din septembrie al revistei “Tabu”. Originalul apartine fara indoiala Madonnei, iar fotografiile alaturate sunt extrem de sugestive.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.