Incisivul realizator OTV Luis Lazarus a “reusit” sa supere multa lume cu ancheta pe care o face despre disparitia avocatei Elodia Ghinescu, din Brasov.

Jurnalistul a primit mai multe amenintari directe, dar spune ca nu ii este frica pentru ca este inarmat “pana in dinti”. Are caine, pusca si pistol si este in permanenta “conectat” la o firma de bodyguarzi.

Daca ar fi atacat in casa va fi vai si amar de cel care incearca, spune Lazarus. Chiar daca ar fi sa treaca vreun atacator de sistemul sofisticat de alarma a vilei, dupa gard asteapta furios Armand, un caine cat un urs.

“E inca pui, are doar un an, dar are 80 kg si este un Ciobanesc caucazian foarte agresiv”, spune jurnalistul OTV.

In plus, Lazarus are si o pusca de colectie - pe care nu o poate scoate de pe proprietate, dar pe care poate sa o foloseasca in aparare.

“Este o pusca Suhl, clasificata ca arma de colectie, nu poate fi scoasa din casa, dar o pot folosi legal pentru apararea proprietatii”, precizeaza Luis Lazarus. De parca nu ar fi de ajuns, realizatorul OTV are si un pistol pe care il poarta in toc, la curea, pregatit sa faca gaura, daca este nevoie.

Ca sa fie in siguranta, Luis Lazarus are contract cu o firma de bodyguarzi si este suficient sa apese un buton din masina si in trei minute apar “baietii”.

“Pana acum, primeam cateva mesaje negative, din cateva sute, pe zi. Acum, au inceput sa apara amenintarile, prin SMS, pe e-mail si la redactie. Nu-i nimic, mie nu mi-e frica. ii astept, pregatit pentru orice situatie, mai spune Luis Lazarus.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.