Un barbat a fost arestat la Los Angeles in legatura cu furtul de computere, fotografii si documente folosite la urmatorul film din seria "Indiana Jones", regizat de Steven Spielberg, dupa ce incercase sa le vanda pe internet, informeaza NewsIn.

Arestarea a avut loc in vestul Hollywood-ului, potrivit purtatorului de cuvant al biroului politiei din zona Los Angeles, Steve Whitmore.

Politistul a povestit ca ofiteri care se pretindeau potentiali cumparatori, au arestat un barbat sub suspiciunea de primire de bunuri furate. Bunurile au fost oferite spre vanzare prin intermediul email-urilor, catre site-uri de internet de entertainment si barfe despre vedete.

Whitmore nu a facut public numele barbatului retinut, pentru ca se crede ca face parte dintr-o retea extinsa si se asteapta dezvoltarea cazului.

Pe 24 septembrie, politistii fusesera instiintati ca au fost furate bunuri din studioul de productie al lui Spielberg, unde se lucra la urmatorul film din seria "Indiana Jones".

Cazul este similar cu un altul petrecut saptamana trecuta, cand un grup de hoti din Argentina, au furat un computer ce apartinea regizorului american Francis Ford Coppola, pe care se afla scenariul pentru viitorul sau film, "Tetro".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.