Este clar ca vedeta Euforia TV, Dana Savuica, a gasit secretul succesului in cariera, dar si in viata personala. Si-a inceput a treia editie a emisiunii "Jurnal in timp" la televiziunea mai sus amintita.

Blonda a fost prima vedeta care a pozat pentru revista "Playboy". Stie permanent sa ramina in atentia publicului si detine arta reusitei in tot ceea ce face. Avind un program flexibil, reuseste de fiecare data sa se imparta intre viata de familie si cariera. Maritata cu un barbat care o iubeste si o respecta, de 18 ani au demonstrat ca pot gasi reteta de a fi fericiti impreuna si de a nu se plictisi unul de altul. In timpul liber merg la filme, la restaurante in oras, dar shoppingul il face deseori cu fiica sa, Julie. Anul acesta, cea mica a luat numai 10, asa ca Dana si sotul ei, Razvan Stanciu, i-au promis o petrecere de Halloween. Julie isi asculta parintii si are numai rezultate bune la scoala. Cum reuseste Dana sa aiba o casatorie reusita? Simplu. Prin intelegere, iubire si diversitate. Blonda si-a dat seama ca intr-o relatie care dureaza de 18 ani, dintre care 15 de cind sint casatoriti oficial, conteaza foarte mult si relatia intima, dar si comunicarea. De cele mai multe ori, il provoaca pe sotul ei la seri speciale. Stie permanent sa-si puna pe ea o lenjerie intima provocatoare si, mai ales, sa aiba micile nebunii in pat, care ii dau gata pe domni. Au o casa mare si deseori gasesc solutia de a petrece clipe de neuitat in balansoarul din gradina. E drept ca le e teama sa nu fie vazuti de vecini, dar parca e mai palpitanta o asemenea traire. Vedeta spune ca n-ar fi rezistat in aceasta casatorie daca n-ar fi existat intelegerea si intelepciunea sotului sau.

In cariera a reusit tot ce si-a propus

Este o fire activa, asa ca dimineata, cind se scoala, pe la 7.00-8.00, pune muzica tare si danseaza frenetic, nemaiavind nevoie de niciun fel de gimnastica de intretinere. Arata bine, este o femeie frumoasa, puternica si are certitudinea ca, in momentul in care faci cu pasiune ceea ce faci, reusesti in toate. Este atenta la tot ce pune pe ea si de multe ori consulta revistele de specialitate, tocmai ca sa arate bine si sa fie in tendinte. Ii plac calatoriile, sa citeasca, sa asculte muzica de calitate si mai ales sa-si petreaca timpul cu cei dragi. A crescut odata cu sotul ei si nu crede ca s-ar fi putut indragosti de altcineva.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.