Un individ dezbracat a patruns in resedinta lui Nicolas Cage, din apropiere de Los Angeles si s-a imbracat cu una dintre jachetele de piele ale actorului, inainte ca acesta sa intervina, informeaza NewsIn.

Nimeni nu a fost ranit in timpul incidentului, care s-a intamplat luni in Newport Beach, la sud de Los Angeles. Cage, care era acasa cu sotia si copilul, i-a cerut intrusului sa dea jos jacheta, l-a insotit pana afara si a chemat un agent de securitate.

Robert Dennis Furo Jr., de 45 de ani, a pledat ieri nevinovat, pentru acuzatia de spargere a unei locuinte, si se va intoarce in justitie pe 10 octombrie, pentru o audiere preliminara.

Un politist din Newport Beach a spus ca Furo era dezbracat, iar Cage nu il cunostea pe acest individ. La resedinta actorului nu au fost gasite urme de intrare prin efractie si nu se stie cum si de ce a ajuns Furo in casa actorului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.