Judecatorii i-au retras artistei custodia celor doi fii din cauza comportamentului ei

Problemele lui Britney Spears au luat o intorsatura dramatica, dupa ce un judecator a decis sa-i retraga temporar custodia celor doi copii ai sai in favoarea fostului sot, Kevin Federline, transmite AFP.

Judecatorul Scott Gordon a decis sa acorde temporar fostului sot al lui Britney, Kevin, custodia unica a celor doi copii, Sean Preston, de 22 de luni si Jayden James, de 10 luni.
Cei doi se judecau inca din august, cand Kevin Federline a cerut custodia unica a celor doi copii din cauza comportamentului excentric al cantaretei.

Britney, de 25 de ani, a fost obligata de un judecator sa se supuna regulat unor teste de depistare a drogurilor si sa lucreze cu un consilier parental pentru a invata sa-si creasca micutii. De la sfarsitul anului 2006, tanara femeie s-a evidentiat printr-un comportament straniu.

Britney a devenit o prezenta constanta in cluburile de noapte de la Hollywood si a fost im-plicata in scandaluri. Dincolo de faptul ca s-a ras pe cap, Britney a fost surprinsa fumand in apropierea copiilor, conducand cu Jayden pe volan si ducandu-se la petreceri nocturne insotita de copii.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.