Designerul Catalin Botezatu organizeaza prima prezentare de moda intr-un avion in zbor, pe 19 octombrie, pe ruta Bucuresti-Paris, o parada de lenjerie intima intr-o aeronava de mari dimensiuni la care spectatorii vor fi chiar pasagerii, au anuntat organizatorii evenimentului.

Evenimentul, intitulat "Paris Fashion and Culture Heritage", este organizat de Catalin Botezatu si compania aeriana Myair si reprezinta o premiera, cel putin pentru Romania, informeaza NewsIn.

"Este o provocare, un eveniment unic", a spus Botezatu astazi, intr-o conferinta de presa. Acesta a precizat ca va fi vorba de o parada de lenjerie "extrem de interesanta si incitanta", iar ineditul va fi situatia in sine.
Ideea a aparut in urma cu un an, dar designerul a spus ca nu gasise intre timp compania cu care sa o puna in aplicare. "M-am gandit ca nimeni nu a mai facut o prezentare in avion".

Botezatu nu va folosi vedete pentru aceasta parada, deoarece designerul considera ca ar fi penibil, iar spectatorii show-ului de moda vor fi pasagerii zborului Myair.

"N-am facut un casting al publicului", a spus Botezatu, si a adaugat ca, pana in decembrie, cursele sunt aproape pline, iar cei care au cumparat un bilet vor primi in plus si o prezentare de moda.
Machiajul si coafura manechinelor din prezentare se va face de la sol.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.