Miliardarul Cosmin Balcacean i-a daruit sotiei lui, Dany, cu care s-a cununat de curand, un inel cu diamante care costa un milion de euro, a dezvaluit revista "Q magazine" in ultimul ei numar aparut pe piata.
Cunoscuta jurnalista Floriana Jucan a fost martor la nunta afaceristului, care a avut loc la Palatul Bragadiru. "Cosmin Balcacean, mirele, este un om de afaceri tanar, care s-a imbogatit datorita speculatiilor inteligente de pe piata imobiliara. Dany este sotia lui. Frumoasa. Virtute care poate scuza lipsa unor preocupari profesionale. Caci, sa recunoastem, de ce si-ar lasa un barbat bogat sotia sa lucreze. Nunta lor a fost, intr-adevar, plina de fast. Poate prea mult, dandu-mi uneori senzatia ca lumea mai mult poza decat se bucura. Singura care parea sa nu aiba dimensiunea banilor cheltuiti pentru acest eveniment era fetita miresei din prima casatorie. Un spectacol care i-a inclus pe Andra, Monica Anghel, Marcel Pavel si a culminat cu celebra Bonny Taylor. Aceasta a inlocuit atmosfera aceea de nunta autentica in care toata lumea vorbeste si se imprieteneste, in care cei de pe scena interactioneaza cu cei de pe ring, in care nasii, mirii si nuntasii par prieteni de-o viata. Desi cateringul a fost semnat Howard Johnson, am descoperit cel putin cateva carente pe care le reprosez celor care s-au ocupat: la doar doua ore de la sosirea invitatilor nu mai era Coca-Cola la cutie.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.