Pentru vedeta Antenei 1 Simona Patruleasa barbatii cu bani au ocupat permanent un loc important.
De ceva vreme, este impreuna cu Sabin Ivanov, ce are ceva afaceri in Romania, insa a mai avut in viata ei si alti domni bogati sau chiar mai avuti decit actualul ei iubit. S-au mutat impreuna, in apartamentul lui Ivanov, iar Simona este convinsa c-o iubeste. Patruleasa are permanent grija de ea, ii place luxul, parfumurile, calatoriile si sa traiasca intr-o viata de huzur, asa ca ii trebuie si un barbat care sa-i satisfaca toate aceste capricii. Mai nou, miliardarul Adrian Smeu a pus ochii pe bruneta si a incercat s-o cunoasca. E drept ca Adrian arata bine, e rasat, iar banii lui o pot face fericita pe prezentatoarea Stirilor sportive de la Antena 1. Insa, cum declara peste tot ca ii este fidela lui Ivanov, este greu de crezut ca ii va accepta curtea businessmanului. Dar, in cazul in care Smeu va demara artileria grea, atunci e posibil ca Simona sa cedeze. Miliardarul este dispus sa-i ofere si un BMW de ultima generatie cadou si o casa de vis domnisoarei Patruleasa, fie numai si pentru o aventura, cel putin asa spun prietenii acestuia, dar daca e fata desteapta, il poate determina sa o ia si de nevasta.

Ahtiata cum e dupa bani, e posibil s-o vedem, in curind, la bratul amorezului. Ar trebui sa se grabeasca, nu de alta, dar alte frumuseti autohtone ii dau tircoale miliardarului. Pina in momentul de fata, Smeu a avut ca iubite atit persoane publice, dar si anonime, care insa aratau foarte bine. Deseori bruneta marturiseste amicelor sale ca si-ar dori sa mearga mai des la cumparaturi in marile capitale ale lumii. In cazul in care ii va accepta curtea indragostitului, va putea devora casele de moda de renume din lume. Dupa cum se stie, Simona este avida sa primeasca si cadouri scumpe, asa ca are sansa sa cunoasca partida vietii ei si sa devina printre cele mai bogate femei din Romania.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.