Romanita si Adrian Iovan se pregatesc intens pentru apropiatul moment cand ii vor taia motul fiului lor, Albert. in cadrul ritualului, pe celebra tava, cei doi soti ii vor pune la dispozitie micutului bani, cheile de la masina, un ac cu ata, epoleti de aviator si... o surubelnita, la dorinta tatalui.

Albert Iovan, unul dintre cei mai celebri copii din Romania, va aniversa maine primul an de viata, in aceeasi zi cu mama sa, care implineste varsta de 42 de ani. Acum cateva luni, parintii lui Albert s-au gandit ca in luna octombrie sa mearga intr-o excursie in exoticul Dubai, prilej cu care sa-i taie si motul copilului lor, printr-un obicei specific tinutului.

Insa, de curand, creatoarea de moda a renuntat la acest gand excentric si, pana la urma, ii va organiza micutului o petrecere in Romania, la care va invita prietenii apropiati. Romanita este o femeie implinita, iar Albert este cea mai mare bucurie a vietii sale. Iar in ceea ce-l priveste pe micut, cel mai mult o incanta faptul ca Albert ii mosteneste talentul artistic.

“I-am facut o astrograma, iar latura sa artistica este foarte bine conturata in stele. De ce sa nu recunosc ca mi-ar placea sa aiba aceeasi meserie ca si mine. Cu toate acestea, din astrograma a reiesit si faptul ca, inca de la o varsta frageda, el va conduce un imperiu financiar”, a spus creatoarea de moda.

Totusi, Adrian Iovan nu prea impartaseste parerea sotiei sale in ceea ce priveste viitoarea meserie a lui Albert. Astfel ca, pe celebra tava, pilotul va aseza si o surubelnita si epoleti de aviator, fortand, astfel, destinul micutului.

“In afara de bani si cheile de la masina , vom pune pe tava si un ac cu ata. insa Adrian insista sa-i asezam si o surubelnita si epoleti de aviator. Nu inteleg de unde si pana unde are obsesia aceasta cu surubelnita. Iar eu nu reusesc deloc sa-l fac sa se razgandeasca”, a spus Romanita, la emisiunea “Povestiri de noapte”, de la Acasa TV.

A negat ca divorteaza

Adrian Iovan a infirmat toate zvonurile in ceea ce priveste un eventual divort intre el si Romanita. Acesta a spus ca se considera un sot implinit si ca nici prin cap nu i-a trecut sa se desparta de creatoarea de moda. La randul ei, Romanita impartaseste parerea sotului si a spus ca nu are barbat de lasat.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.