Dupa mai multe esecuri pe plan sentimental, Cristina Spatar si-a gasit fericirea in bratele lui Alin, un tanar om de afaceri, alaturi de care traieste o frumoasa poveste de dragoste de aproape patru luni.

Pentru ca sunt doi oameni maturi si cu experienta de viata, relatia dintre ei a evoluat destul de repede. Sigur de sentimentele pe care le nutreste pentru “regina R'n'B, omul de afaceri a prezentat-o pe iubita sa parintilor lui, pe care cei doi ii viziteaza aproape in fiecare weekend si care, de altfel, o plac foarte mult pe cantareata.

“Parintii lui Alin sunt niste oameni extraordinari. Ma indragesc si nu-i intereseaza deloc trecutul meu si fostele mele relatii”, a declarat Cristina, pentru Click!. Desi acum solista isi concentreaza atentia asupra carierei muzicale, lista sa de prioritati s-a imbogatit: Cristina isi doreste un copil.

Citeste si:

“Am implinit 35 de ani si ma gandesc din ce in ce mai serios la acest aspect. imi doresc mult sa devin mama si cred ca a venit momentul, cu atat mai mult cu cat simt ca Alin este barbatul care merita sa fie tatal copilului meu”, ne-a mai spus cantareata.

“As vrea sa devin mama anul viitor. insa acest lucru se va intampla atunci cand va vrea Dumnezeu. Eu nu-mi doresc decat ca, atunci cand se va naste, micutul sa fie sanatos”, a adaugat Cristina. Solista a investit foarte mult in relatia cu Alin si chiar a renuntat sa mai poarte inelul daruit de fostul ei logodnic, italianul Mirco Maschio, pentru ca actualul ei iubit sa nu se supere.