Daciana Sarbu a confirmat casatoria ei cu Victor Ponta abia dupa 11 luni de la fericitul eveniment, iar acum se pare ca mai are o surpriza pentru cei care o cunosc: i-a crescut burtica. Surse medicale ne-au informat ca blonda politiciana nu s-a ingrasat, ci va naste in aprilie 2008.

Cuplul de politicieni Victor Ponta si Daciana Sarbu refuza constant sa faca publice amanunte despre viata lor privata. intr-o perioada agitata in politica, cei doi au refuzat sa confirme pana si casatoria lor din octombrie 2006, din capitala Chinei. in cele din urma, Daciana a lasat garda jos si a confirmat fericitul eveniment.

Iata ca acum, surse medicale din Capitala ne-au informat ca tanara politiciana este insarcinata in zece saptamani, ca sarcina merge bine si ca va deveni mamica in luna aprilie 2008, in zodia Berbecului. Aceleasi surse ne-au informat ca prima vizita la ginecolog a fost facuta la Strasbourg, unde Daciana este europarlamentar. Medicii spun ca, viitoarea mamica ar trebui sa ia deja in greutate si ca foarte curand se va vedea mai bine si burtica.

Apropiati ai cuplului ne-au povestit ca Daciana isi doreste foarte mult o fetita “desteapta ca tata si frumoasa ca mama”. De altfel, blonda PSD-ista a declarat de mai multe ori pentru Click! ca iubeste nespus copiii, ca isi doreste cel putin doi si chiar ar vrea sa infieze. Prietenii au sfatuit-o insa sa aiba intai propriul copil si apoi sa vada daca mai doreste si unul orfan.

Zboara saptamanal 3.000 de kilometri

Daciana Sarbu va candida din nou, in luna noiembrie, pentru un alt mandat de europarlamentar, ceea ce inseamna ca bebelusul s-ar pute-a naste la Bruxelles sau Strasbourg, unde sunt programate activitatile Parlamentului European. Faptul ca saptamanal face peste 3.000 de kilometri “in zbor”, pe ruta Bucuresti, Bruxelles, Strasbourg si retur, nu o deranjeaza nici acum pe tanara politiciana.

Mai mult, mama ei i-a spus de mult timp ca, in cazul in care ii va darui un nepot, va fi fericita sa aiba chiar ea grija de el. Daciana a fost singurul copil la parinti si in zadar si-a mai dorit un fratior sau o surioara. De aceea, si-a propus ca ea sa aiba cel putin doi copii. Colegii Dacianei spun ca au vazut deja ca pantalonii abia o mai incap si ca sanii sunt mai frumosi ca oricand.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.