Dupa mai multe esecuri, iata ca Oana va semna, in sfarsit, un contract cu una dintre cele mai importante televiziuni, pentru difuzarea telenovelei ce-i poarta numele.

Actrita s-a debarasat de cele 12 episoade scrise de omul lui Lazarov, scenaristul argentinian, si a luat totul de la capat, impreuna cu trei scenaristi romani, alaturi de care a scris, deja, primele zece episoade.

Oana a incheiat colaborarea cu postul Romantica, iar acum asteapta, cu sufletul la gura, sa semneze un nou contract cu o alta televiziune, la care se va difuza telenovela “Oana”. “Sunt superstitioasa si nu doresc sa spun numele televiziunii. insa, in foarte scurt timp, vom incheia contractul”, a declarat actrita, pentru Click!.

Momentan, Zavoranu lucreaza intens la scriptul pentru propria-i telenovela, impreuna cu trei scenaristi romani, alaturi de care a terminat primele zece episoade. “Am aruncat la gunoi ce a scris argentinianul si am schimbat putin scenariul, l-am facut mult mai interesant. Nu vreau o telenovela siropoasa, vreau sa fie mai mult un serial de televiziune”, a adaugat Oana.

Pentru ca povestea sa capete veridicitate, este foarte posibil ca o parte dintre filmari sa se desfasoare chiar in casa in care Oana a copilarit, vila de pe strada Andrei Muresanu. Bugetul serialului este asigurat in intregime de firma de productie a Oanei si a lui Pepe si, pentru a fi sigura de succesul proiectului, actrita a plusat pana la suma de 3 milioane de euro.

Pepe se teme sa joace propriul rol

Desi Oana si-ar dori ca sotul ei, Pepe, sa-si interpreteze propriul rol in telenovela, solistul inca nu s-a lasat induplecat. “As vrea ca Pepe sa joace alaturi de mine. insa exista doua inconveniente: in primul rand, el este total dedicat muzicii, avand foarte multe concerte si, in al doilea rand, se teme sa joace, deoarece considera ca nu este suficient de bine pregatit pentru actorie”, ne-a mai spus Oana.

Pana la inceperea filmarilor, Zavoranu spera ca va reusi sa-l convinga pe sotul ei sa devina colegi de platou. Pe de alta parte, nici Pepe nu se arata prea incantat sa o vada pe Oana in bratele altui barbat.

Lazarov este cel mai cunoscut producator de telenovele din Romania, printre care “Secretul Mariei” si “Vocea inimii”. Oana a renuntat la serviciile sale, dupa ce filmarile pentru telenovela ce-i poarta numele s-au amanat aproape un an.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.