Satenii din Paunesti (jud. Vrancea) au avut parte acum cateva zile de-o surpriza pe cinste! Fiica cea mare a presedintelui Traian Basescu a venit la ei in sat, mai hotarata ca niciodata sa-si ia in serios meseria de notar.

Ioana a inceput sa-si amenajeze biroul si, in scurt timp, va profesa in comuna unde a primit repartitie.

N-ar fi crezut ca vor apuca sa traiasca una ca asta! Satenii din Paunesti vor avea din nou notar, si nu unul oarecare, ci chiar pe fiica presedintelui Romaniei. Joi, Ioana Basescu a inceput sa isi amenajeze cabinetul notarial din comuna vranceana Paunesti. Primarul comunei unde urmeaza sa profeseze Ioana Basescu a declarat ca aceasta a venit in urma cu doua zile in satul din Vrancea pentru a-si amenaja viitorul birou notarial.

Acesta urmeaza sa fie situat intr-o vila aratoasa, dotata cu centrala termica si care dispune de tot confortul. “Este o vila de 140 metri patrati, construita in centrul comunei de medicul veterinar Fanica Sandu. Acesta intentiona initial sa faca aici un microspital. Casa are trei camere la parter si toate utilitatile”, a spus primarul Vasile Dimitriu.

Surse apropiate medicului veterinar au declarat ca Ioana Basescu va plati pentru spatiul inchiriat o suma cuprinsa intre 200-300 euro. Ioana Basescu a obtinut “repartitie” pentru a-si infiinta un cabinet notarial la Paunesti la inceputul lui 2007. Satenii o asteapta de luni de zile pe fiica presedintelui sa le “descurce” problemele legate de terenuri sau de mosteniri, mai ales ca, de ceva vreme, ei au ramas fara notar in comuna.

“Oare vine ea sa-si ingroape aici tineretile?!”, s-au intrebat, sceptici, oamenii. “Daca ar veni, am avea si noi speranta ca poate se asfalteaza strada asta, ca asa ne intra glodul in case”, ne marturisea, in urma cu cateva luni, nea Costica Saghiu. si pentru el, si pentru toti ceilalti vranceni din comuna, “notarita Ioana” e inca o “Fata Morgana”, pe care au vazut-o deocamdata doar la televizor.

Gheorghe Surleanu ne-a aratat casa unde va avea birou fiica presedintelui. Oamenii din comuna vranceana Paunesti o asteapta cu nerabdare pe fiica presedintelui pentru ca au mare nevoie de notar.

Primarul din Paunesti, Vasile Dimitriu, spune ca vizita cea mai recenta a Ioanei Basescu la ei in comuna a fost in urma cu doua zile. Fiica presedintelui e hotarata sa lucreze aici ca notar, drept care a inceput amenajarea biroului.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.