In viata Crinei Matei intilnirea cu Marius Mihalache a fost una plina de nabadai. Cei doi s-au certat si s-au impacat de mai multe ori, iar ultima data muzicianul a fost suparat pe actrita ca i-a blestemat copilul si a parasit-o.
Insa, aceasta a reusit sa-l determine pe iubit s-o ierte si s-au impacat. Cum Marius locuieste inca cu fosta sotie, Mirela, si baietelul lor, acesta este un prilej continuu de nemultumire pentru Crina. Artistul a divortat de fosta nevasta, dar de dragul copilului si a faptului ca aceasta nu avea inca o casa, a acceptat sa locuiasca in continuare impreuna. La un moment dat, orgoliul Crinei a fost atit de mare, incit l-a parasit pe Marius, spunind ca s-a saturat de mesajele rautacioase ale Mirelei. Insa, noi credem ca de vina este faptul ca actrita nu a suportat sa fie ea cea lasata si a asteptat momentul sa-l paraseasca. Nu a putut sta prea mult fara Marius, din moment ce a plecat tocmai la Alba Iulia ca sa fie impreuna cu el si sa-i ceara iertare. E clar ca blonda vrea sa fie din nou iubita muzicianului.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.