S-au cunoscut pe un site de pe Internet. Ea, un fost fotomodel in virsta de 37 de ani, el un tinar de numai 22 de ani, fascinat de fotografia unei femei in rosu.

Asa a inceput povestea de dragoste a Gabrielei Szilagyi si a lui Florin Chiriac, finalizata pe 15 septembrie cu un "Da" spus in fata ofiterului starii civile. "Se spune ca in viata exista patru feluri de lacrimi: de ciuda, cind iti plingi singur de mila, cind iti plingi pacatele si cind plingi de bucurie. Eu am trecut prin toate", marturiseste Gabriela, model al creatoarei Liza Panait. Si-a cunoscut "barbatul vietii" pe Internet cind el, in Olanda fiind, a confundat-o cu autorul unei fotografii si i-a cerut lamuriri in privinta imaginii a carei protagonista era, de fapt, chiar ea, imbracata in rochie rosie. Dupa o luna de discutii pe net "ca de la o femeie adulta, de 37 de ani, catre un tinar de 22", perioada in care nimeni nu se gindea la mai mult, cu o noapte inainte de a se intilni cu Florin a avut un vis. "Am visat un barbat inalt, frumos ca un inger si cu un aspect gotic. Cind ne-am vazut, mi-am dat seama ca era barbatul din vis. Indragosteala a fost atit de rapida ca, dupa o prima noapte de discutii, nu ne-am mai despartit", spune Gabriela. Initial a crezut ca e o ironie a sortii ca si-a intilnit barbatul la 37 de ani, apoi a inteles ca ea traieste un soi de tinerete fara batrinete.

"L-am cerut de barbat si a acceptat pe loc"

La scurt timp, Florin pleaca din nou in Olanda, perioada in care Gabriela merge foarte des la biserica si intelege ca daca vrea sa aiba o relatie binecuvintata trebuie sa plateasca Divinitatii un tribut: cununia. "Stiam amindoi ca, daca primim consimtamintul lui Dumnezeu, lucrurile vor merge bine. I-am spus lui Florin si raspunsul lui a venit imediat: ne casatorim", se destainuie fotomodelul. Asa se face ca, pe 15 septembrie, cei doi isi unesc destinele. Au facut o nunta "mica si discreta" cu 25 de invitati "care toti s-au imprietenit intre ei", gasindu-si nasii cu doar doua zile inainte de eveniment, in persoana altui fotomodel, Ani Verdes si sotul ei. Rochia de mireasa a Gabrielei, confectionata de Liza Panait, a fost o "ie lunga din batist, cu o naframa in loc de voal" care a impresionat prin simplitate. Mirele a purtat jeans, ca de altfel si nuntasii. Ca o dovada a dragostei lor, Gabriela si Florin si-au unit numele, acum chemindu-se Chiriac Szilagyi. "Am spus ca daca Florin ma va iubi doar 3 zile, imi va fi de ajuns, dar daca ma va iubi 30 de ani, inseamna ca asta a fost vointa lui Dumnezeu", afirma Gabriela, dovedind lumii intregi inca o data ca dragostea n-are virsta.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.