Micutul David, fiul lui Adrian Enache si al Iulianei Marciuc, s-a aflat joi in centrul atentiei.

El a debutat in modeling la numai doi ani, urcand pe podiumul de moda in tinute pentru copii realizate de Rita Muresan. Desi pentru pusti era un moment important, Enache n-a catadicsit sa-l sustina moral.

Chiar daca este casatorit si are o fetita cu sotia sa, Adrian Enache traieste, de cativa ani buni, o poveste de dragoste mai ceva ca-n telenovelele de categoria C, cu fosta moderatoare TV Iuliana Marciuc. in repetate randuri, s-a zvonit ca solistul va divorta si isi va continua viata alaturi de iubita lui, batandu-se cu pumnii in piept ca ea e iubirea vietii lui. Dar se pare ca acestuia nu-i ajunge o viata sa ia o hotarare barbateasca.

Asadar, Adrian se rezuma sa traiasca o viata dubla, impartindu-si timpul intre sotie si amanta. Desi locuieste in aceeasi casa cu sotia si cu fiica lor, in varsta de 11 ani, pe nume Diana, el se ocupa indeaproape si de baietelul in varsta de doi ani pe care il are impreuna cu Iuliana, pe nume David Mihnea. Potrivit apropiatilor celor doi, solistul are o relatie deosebita cu Mihnea, il viziteaza foarte des si ii ofera numeroase cadouri.

Mai mult, micutul seamana izbitor cu tatal sau, afisand acelasi zambet sagalnic. Adrian Enache evita sa vorbeasca despre relatia sa cu Iuliana Marciuc si, de asemenea, sa se afiseze in public impreuna cu fiul lui. Poate si acesta e motivul pentru care solistul nu a venit la prezentarea de moda “Kid's Fashion Day”, ce a avut loc joi seara, la Teatrul Ion Creanga, si unde pustiul a urcat pe podium imbracat in creatii pentru copii, semnate Rita Muresan.

Asadar, in timp ce ambii parinti ai tuturor micutilor manechini au venit sa-si incurajeze odraslele, Adrian Enache a tras chiulul din motive lesne de inteles. Banuia ca ziaristii asteapta cu interes momentul in care sa-i fotografieze in formula de trei, asa ca a preferat sa-si faca alt program. Solistul, ale carui sentimente pentru cele doua femei nu le intelege nimeni, nici macar el, a avut o tentativa, chiar pe site-ul sau, de a recunoaste ca e tatal micutului David. Dar, dupa ce presa l-a dat de gol, s-a si grabit sa stearga anuntul.

Marciuc a transpirat de emotie

In lipsa tatalui, Mihnea David a fost urmarit din public de mamica sa, vedeta TVR Iuliana Marciuc. Aceasta l-a filmat in timpul aparitiei pe podium, iar efortul ei s-a lasat, insa, cu urmari pe bluza alba pe care o purta


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.