In ciuda tuturor speculatiilor, relatia dintre Iulia Vantur si Marius Moga se indreapta, cu pasi re-pezi, catre oficializare.

Dupa ce, in primavara aceasta, si-au cunoscut, reciproc, parintii, cei doi au luat decizia de a se muta impreuna. Chiar saptamana trecuta, ei au fost surprinsi de paparazii Click! cumparandu-si un pat.

Marius Moga si Iulia Vantur sunt mai indragostiti ca niciodata. Peste aproximativ doua luni vor implini un an de cand formeaza un cuplu si, de foarte putin timp, au hotarat sa faca pasul de a se muta impreuna. “Micul Mozart” a confirmat, in emisiunea “Conferinta de presa” de la Antena 2, ceea ce Click! a anuntat inca de acum o saptamana.

Desi nu-i face placere sa vorbeasca despre viata sa personala, compozitorul, pentru a spulbera speculatiile referitoare la acest subiect, a declarat: “intr-adevar, eu si Iulia locuim impreuna”. Zgarcit in declaratii, Moga s-a eschivat si a ezitat sa ofere mai multe detalii in legatura cu acest subiect, insa, cel mai probabil, cei doi indragostiti locu-iesc in casa lui Marius din Pipera, pe care, pana nu demult, acesta o impartea cu prietenul sau Smiley, de la trupa Simplu. Click! a prevazut acest pas, iar weekend-ul trecut, paparazii nostri i-au surprins pe Iulia si pe Marius la magazinul IKEA, de unde

Si-au procurat un pat imens, lucrat din lemn de pin, in stil rustic, ce l-a “usurat” pe acesta de suma de 2.100 de lei. Daca publicul astepta cu su-fletul la gura lansarea iubitei lui Moga pe piata muzicala, Marius s-a grabit sa infirme acest fapt. “Iuliei ii place foarte mult muzica, insa colaborarea noastra pe plan muzical s-a rezumat la melodia pe care ea a interpretat-o la "Dansez pentru tine". Cel putin momentan, ea nu va lansa nici un album”, a declarat compozitorul.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.