Cantareata a fost ofertata de Pro TV inaintea Andreei Balan sa participe la finala din Mexic a concursului “Dansez pentru tine”, insa a refuzat, motivand ca pierde foarte multe contracte incheiate in tara.

Cristina Rus, una dintre vedetele preferate ale telespectatorilor care au urmarit emisiunea “Dansez pentru tine”, a fost prima pe lista reprezentantior PRO TV pentru a participa la concursul “Dancing all over the world”, ce se va desfasura in Mexic, in perioada octombrie-decembrie.

Solista, desi a fost incantata de nominalizarea din partea fostilor sai sefi (ea a prezentat la PRO TV trei editii ale emisiunii “Mega Clever”, alaturi de Smiley), a declinat oferta, invocand multitudinea de concerte din tara.

“Cristina a refuzat din start. Desi, banii pe care i-ar fi primit, 20.000 de euro, nu ar fi fost putini”, a declarat, pentru Click!, Dorian Enache, managerul cantaretei. Astfel, in locul Cristinei va merge in Mexic Andreea Balan, alaturi de partenerul sau, Petrisor Ruge. Se pare ca banii si faima internationala pe care o poate dobandi au determinat-o pe Andreea sa accepte propunerea.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.