Creatorul de moda Catalin Botezatu s-a aratat, pur si simplu, oripilat de noua infatisare a lui Petre Roman, care, la 62 de ani, a gasit de cuviinta sa-si schimbe culoarea parului, devenind peste noapte blond.

Designerul vestimentar nu este de acord ca barbatii trecuti de mult de varsta tineretii sa faca astfel de experimente riscante cu podoaba lor capilara.

“A innebunit lupul! Este inadmisibil ca un fost prim-ministru sa apara asa. inteleg, daca era vorba de o persoana mai tanara, dar un om politic trecut de 60 de ani trebuie sa fie foarte atent la imaginea lui, ca altfel poate cadea foarte usor in penibil”, a spus Botezatu la emisiunea “Rai, dar buni” de la Antena 2.

"Trebuia sa se decoloreze mai intai"

Gestul lui Roman a fost aspru sanctionat de stilist, cu atat mai mult cu cat fostul prim-ministru nu a apelat nici macar la serviciile unui profesionist atunci cand a decis sa devina blond. “Atunci cand alegi o culoare mai deschisa, trebuie mai intai sa decolorezi parul si apoi sa-l vopsesti. Numai asa vei ajunge la culoarea dorita. La Roman se vede clar lipsa unei maini profesioniste, mai ales ca are si fire de par nevopsite”, a adaugat designerul, pentru Click!.

Botezatu este unul dintre creatorii de moda care isi schimba foarte des imaginea, asta-vara el aparand pe scena de la Summer Fashion Festival cu parul in nuante argintii. “si eu m-am vopsit, dar am apelat la sfaturile unui stilist inainte. Plus ca, spre deosebire de Petre Roman, eu am 40 de ani, nu 60”, a declarat acesta. Prieten bun cu Oana Roman, fiica fostului prim-ministru, Catalin nu s-a ferit sa-l faca cu ou si cu otet: “si ce daca sunt amic cu Oana, mie cand nu-mi place ceva, comentez!”.

Florin Piersic are interzis la vopsit

La venerabila varsta de 70 de ani, Florin Piersic inca mai face furori printre doamne cu suvitele sale blonde. Actorul a fost nevoit sa apeleze si el la serviciile saloanelor de infrumusetare pentru a masca firele albe, insa, mai nou, regizorul de la piesa “Straini in noapte”, in care joaca alaturi de Emilia Popescu, i-a interzis sa se mai vopseasca.

George Mihaita, mereu tanar

Actorul George Mihaita e si el adeptul vopsirii parului. La 59 de ani, acesta are o nevasta mult mai tanara, pe actrita Delia Seceleanu, de aceea incearca sa se mentina tanar.

Ion Dolanescu, pana corbului

Celebrul cantaret de muzica populara Ion Dolanescu se vopseste si el frecvent de mai mult timp. Chiar daca are 63 de ani, parul sau este la fel de negru precum era in tinerete, cand i-a furat inima Mariei Ciobanu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.