Beyonc, care va sosi in Romania pe 21 octombrie, a cerut ca pe perioada sederii sale la Cluj sa nu se fumeze atat in hotel, cat si pe stadionul „Ion Moina“, locul unde va avea loc concertul artistei programat pentru 22 octombrie.
Ca si tenorul Jose Carreras care a interzis fumatul pe toata perioada recitalului sau, Beyonce a cerut in mod special sa nu se fumeze in preajma sa, atat cat va fi posibil de respectat lucrul acesta. De asemenea, cantareata, care va sosi la Cluj cu o echipa de peste 80 de oameni, a vrut ca in camera de hotel totul sa fie alb: mobila alba, flori albe si supa de taietei de casa. Beyonce nu doreste sa fie „intampinata“ de nici un fel de bautura alcoolica. Dupa concertul de la Cluj, artista si-a manifestat in mod expres dorinta de a vizita un obiectiv turistic din Bucuresti. Tocmai de aceea, organizatorii s-au gandit sa o duca in vizita la Muzeul Satului sau Casa Poporului. Ar fi fost interesant sa mearga la Castelul Bran, insa distanta este mult prea mare si a cazut planul.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.