Cristina spune ca e foarte fericita alaturi de actualul iubit, Alin, un tanar om de afaceri, care ii satisface toate capriciile si nu e dornic de publicitate ca fostii ei pretendenti. si, chiar daca Mirco a sunat-o de curand, ea sustine ca nu se mai intoarce la el, ci vor ramane doar amici.

Dupa relatiile esuate cu italianul Mirco Maschio sau Alex Adamescu, regina R&B pare sa-si fi gasit de trei luni de zile linistea in bratele lui Alin, un tanar aratos care i-a furat inima.

Pentru el, Cristina a renuntat chiar si la inelul de logodna de peste 35.000 de euro daruit de fostul iubit, italianul Mirco Maschio, pe care continua sa-l poarte chiar daca nu mai erau de mult timp impreuna.

“Dupa ce am declarat in Click! ca i-am purtat inelul de logodna mult timp de la despartire, Mirco m-a sunat si mi-a multumit. Chiar nu se astepta si a ramas impresionat de acest gest. Acum suntem doar prieteni buni si sper sa ramanem asa”, a spus Cristina, care insa nu mai are de gand sa se intoarca la frumosul italian.

“Ma inteleg foarte bine cu Alin. El m-a facut sa uit de toate problemele pe care le-am avut in ultima vreme si sa cred iar in dragoste. Suntem fericiti impreuna. imi plac foarte mult ochii lui verzi”, a declarat aceasta pentru Click!

A fost in Italia cu Alin, la cununia surorii ei

Cei doi indragostiti tocmai s-au intors din Italia, unde au participat la cununia civila a surorii Cristinei. Ei i-au facut cadou acesteia din urma mai multe vase din argint si au contribuit cu bani pentru ca mirii sa aiba o luna de miere intr-un loc de vis, asa cum si-au dorit.

Desi are 36 de ani, Cristina spune ca nu se grabeste sa se logodeasca din nou. Ea l-a prezentat insa pe Alin rudelor ei, care au fost foarte incantate de noul pretendent al Cristinei. “Alin e un tip foarte amuzant, asa ca toti l-au indragit de cum l-au vazut”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.