Fiul cel mare al fostului antrenor de fotbal Anghel Iordanescu a batut un travestit care voia sa se pozeze cu el intr-un club de noapte.Pana acum, Edi Iordanescu nu a primit nici o plangere din partea barbatului imbracat in haine de femeie.
Edi Iordanescu, baiatul cel mare al fostului selectioner al Nationalei de fotbal, este un mare consumator de petreceri ce au loc in fiecare week-end in cluburile de noapte. In perioada verii, Edi si-a facut veacul mai mult pe litoral, acolo unde se strang vedetele la distractii estivale. Acum, ca a venit sezonul rece, fostul fotbalist si-a mutat cuibusorul de nebunii nocturne in discotecile din Capitala sau de la munte. Se distreaza la fel ca toata lumea, fara fite de vedeta sau pretentii absurde fata de ospatari, spun cei care l-au vazut. Totul e sa nu fie deranjat de vreun alt clubber pus pe harta sau, cum s-a intamplat sambata trecuta, de vreun barbat imbracat in... straie femeiesti. Travestitul care l-a acostat pe Edi nu voia decat o fotografie alaturi de blondul cu ochi albastri. Nu stim daca avea alte ganduri necurate vizavi de Edi, cert este ca, si daca acestea i-au trecut prin cap, Iordanescu jr i le-a scos imediat, cu un simplu pumn.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.