Prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 1, Simona Patruleasa, a declarat ca, daca ar fi sa dea timpul inapoi, nu ar mai lua decizia de a intra in domeniul televiziunii.
In cadrul emisiunii “Conferinta de presa”, la Antena 2, bruneta a argumentat prin faptul ca celebritatea i-a adus mai degraba insatisfactii si multe rautati din partea presei mondene. Simona a marturisit ca expunerea adusa de meseria pe care o practica i-a impus un stil de viata incomod, dar pe care nu mai are cum sa-l evite. Cu ani in urma, Patruleasa lucra in invatamant, in provincie. Ea a marturisit ca, initial, postul pe care l-a castigat in televiziune a reprezentat doar un job pe care l-a obtinut intåmplator. Iata ca, dupa cativa ani de aparitii zilnice “pe sticla”, Simona recunoaste ca profesia ei actuala nu este tocmai cea mai buna alegere pe care a facut-o.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.