Se numeste simplu, Ghita, si e un minz de numai citeva luni, pe care cunoscutul prezentator Dan Negru l-a primit in dar de la niste prieteni.

Si nu orice fel de prieteni, ci un grup de adolescenti de la casa de copii, carora vedeta le-a schimbat viata. Cu citiva ani in urma, Dan Negru prezenta emisiunea "Echipa fantastica", un show foarte popular la acel moment, avind ca scop promovarea de noi talente, nu din rindul copiilor obisnuiti, ci avindu-i in prim plan pe micutii de la orfelinate. Desi vremea a trecut, acestia n-au putut da uitarii faptul ca, datorita prezentatorului, au ajuns acum sa-si cistige singuri existenta, cintind in diverse restaurante sau cluburi, iar unii, mai norocosi, chiar pe vase de croaziera. Dupa ce, anul trecut, i-au daruit "mentorului" o trompeta de toata frumusetea, acum au pus mina de la mina si i-au facut cadou un... cal. Nu unul de plus, cum s-ar putea crede, ci un minz adevarat, maroniu cu pete albe, de doar citeva luni, care poarta cu cinste numele de Ghita. "M-am trezit intr-o zi ca primesc un telefon de la copii. Mi-au spus ca vor sa ne intilnim pentru ca au un cadou pentru mine. M-am trezit cu ei la poarta casei mele, 'imbarcati>> intr-o duba, din care au coborit ei si un... cal in carne si oase. Ca am primit un asemenea cadou n-ar fi nimic, dar in viata mea n-am crezut ca voi cauta pe Internet cum se ingrijeste un astfel de animal. Sa ma fi vazut cum cautam prin magazine, la ore tirzii, mincare pentru cai sau cum ii dadeam lui Ghita sa manince iarba sau zahar si bomboane, pentru ca asa vazusem eu prin filme! Era o imagine greu de descris in cuvinte. Iar el, nerecunoscatorul, drept rasplata pentru eforturile mele, mi-a scos toate florile din gradina, spre disperarea sotiei mele", glumeste Dan Negru.

Un Noe al vremurilor moderne

Impresionat, dar mai ales tulburat de prezenta animalului, prezentatorul a trait alaturi de acesta trei zile, pe care si le va aminti, cu siguranta, toata viata, timp in care cauta cu disperare un loc unde Ghita sa se simta ca acasa. "Am apelat, intr-un final, la niste prieteni de la herghelia de la Izvin, de linga Timisoara, si le-am promis ca le dau calul gratis, ba chiar si bani pe el, daca e nevoie", marturiseste vedeta. Pina aici, toate bune si frumoase, numai ca abia acum venea greul: cu ce sa-l transporte pe Ghita pina la Timisoara? "N-a vrut nimeni sa mi-l duca. Toti cei care auzeau ce vreau sa transport, ma faceau nebun. Spre norocul meu, un alt prieten mi-a trimis un semitir de la Arad la Bucuresti si cu el a dus calul la Timisoara. L-am 'depozitat>> in curtea parintilor mei, care au ramas fara glas cind au vazut cuplul de vis: eu si calul", marturiseste prezentatorul. In scurt timp, Ghita cel voinic, cum ii place lui Dan sa il alinte, va sta alaturi de fratii sai in herghelia de la Izvin. "Cred ca am un fel de alura de Noe, spune, rizind, vedeta, pentru ca, de-a lungul timpului, toti mi-au adus numai animale in dar. Manuela Harabor mi-a daruit o iguana uriasa, iar alti prieteni, un sarpe boa lung de citiva metri. Pe toate, insa, le-am dat gratis unor pet shopuri". Nu ne ramine decit sa ne intrebam: oare cind vor poposi in gradina lui Dan Negru o maimuta, un elefant, sau, de ce nu, chiar o girafa?


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.