Congolezul Victor Yila, pata de culoare a grupului umoristic Voua, sustine, in calitate de profesor la Facultatea de Constructii, ca nu a acceptat niciodata sa treaca anul un student puturos.

Iar cand cineva a intentionat sa-l mituiasca pentru o amarata nota de 5, Victor s-a opus cu vehementa. Amuzant este ca studentele au crezut ca-i vor inmuia inima daca vor veni la restante fara chilotei.

Actorul Victor Yila preda, de aproape 10 ani, franceza si economia la Facultatea de Constructii din Bucuresti, considerandu-se, si pe buna dreptate, genul de profesor care nu plictiseste niciodata studentii la cursuri:

“Cand vad ca nu-i intereseaza materia, le captez atentia cu bancuri sau ii intreb de sanatate”, povesteste el, pentru Click!. Desi e o persoana pusa pe sotii cu elevii sai, Victor e vestit in aceasta unitate de invatamant drept un profesor exigent.

"Statea pe scaun exact ca Sharon Stone"

“Cine nu invata, la mine nu trece! Degeaba vin ei pe urma sa-mi propuna cate 500 de euro pentru o nota de 5, la restante, ca tot nu ma impresioneaza. si-au dat seama, cu timpul, ca eu nu pot fi mituit”. Dar Victor mai are si alte amintiri privind metodele studentelor in incercarea de a-l convinge sa le treaca anul:

“M-am trezit cu una dintre studente ca a venit la examen intr-o fusta scurta si fara chilotei. Statea pe scaun exact ca Sharon Stone in "Basic instinct". Am rugat-o sa iasa din sala si sa se imbrace. Fata si-a dat seama ca sunt un om serios, chiar daca rad intr-una, asa ca s-a si rusinat de gest”, se amuza Victor de faza.

Minimum 4.000 de Euro pentru o reclama

De curand, actorul a fost solicitat sa faca un spot publicitar la o vestita marca de bauturi racoritoare, insa suma primita, 2.000 de euro, nici ca l-a satisfacut: “Clipul a fost regizat in Romania, dar se va difuza in cateva tari. Am fost naiv sa accept sa joc doar pentru atat, caci firma dispune de multi bani”, a declarat congolezul.

El a facut deja anuntul ca nu se mai da jos din pat pentru o reclama, decat daca producatorii ii dau, din start, 4.000 de euro: “Nu mor de foame. Castig bine, am mai multe job-uri, asa ca nu ma mai vand ieftin”, a decis Yila.

Actorul a demonstrat ca are reale calitati vocale si joi, in cadrul de deschiderii show-room-ului Art Furniture, in repertoriul sau fiind inclusa si melodia “Trandafir de la Moldova”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.