Actorul scotian Sean Connery si fostul presedinte american J. F. Kennedy au fost inclusi in topul celor mai stilati zece barbati din ultimii 50 de ani, potrivit rezultatelor unui sondaj la care au participat cititorii revistei GQ, informeaza Reuters.

Editorii publicatiei GQ au facut o lista a celor mai stilati 50 de barbati din ultimele cinci decenii pentru o editie speciala, lansata cu ocazia implinirii a 50 de ani de existenta a publicatiei.

Lista a cuprins 50 de vedete din domenii diverse, cinema, politica, muzica, sport, iar editorii revistei au alcatuit topul celor mai stilati zece barbati din ultimii 50 de ani fara, insa, a realiza un clasament.

Editorul revistei, Adam Rapoport, a declarat ca, desi nu a fost realizat un clasament, multi participanti la sondaj au fost de parere ca actorul Sean Connery ar trebui sa fie liderul topului, pentru ca nu este doar un barbat care arata bine, ci are si succes, incredere, maturitate si clasa.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.