Pentru ca localul fotbalistului sa fie gata pana pe 1 noiembrie, zeci de muncitori trudesc zi- lumina.

“Briliantul” va inaugura cel mai mare club din Romania - “La Pacha”, situat pe locul fostului Bingo Europa (din Piata George Cosbuc), pe 15 noiembrie.

Lucrarile la noul local, pe care fotbalistul Fiorentinei il detine impreuna cu alti oameni de afaceri, printre care si Nicu Gheara, se afla in plina desfasurare.

Clubul, care se intinde pe o suprafata de 800 de metri patrati, este de departe cel mai mare din Romania, investitia de pana acum ridicandu-se la suma de 500. 000 de euro.

Mai multe echipe de constructori muncesc zi-lumina pentru ca localul sa fie gata pana la data lansarii - 15 noiembrie. Pentru amenajarea interiorului s-au adus numai materiale de constructie de cea mai buna calitate din strainatate, mai precis din Spania, de la gresie si faianta, pana la marmura de cea mai buna calitate.

Baile sunt si ele de lux, realizate din faianta neagra si gresie de aceeasi culoare. Conform declaratiilor constructorilor, lucrarile vor fi finalizate pana la 1 noiembrie, cand se vor face primele probe si la sistemul ultraperformant de sonorizare.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.