Ilinca Vandici este una dintre putinele angajate ale postului Kanal D care au reusit sa apuce si al doilea sezon de emisiuni fara sa fie puse pe liber urgent, asa cum au patit Andreea Antonescu si Cream.

Invidioasa pe salariul Ilincai, de cateva mii de euro, Simona Patruleasa ar fi vrut si ea sa faca o rocada si sa ajunga in televiziunea patronata de turcii de la Dogan. Oricum, iubitele fratilor Ivanof nu s-au agreat niciodata.

Surse din cadrul postului Kanal D sustin ca frumoasa oradeanca Ilinca Vandici este ambitioasa si dornica sa-si faca o cariera, astfel ca isi insuseste rapid orice critica, iar aparitiile sale tv se imbunatatesc vazand cu ochii.

In mod cert, si faptul ca a ocupat un loc fruntas in topul frumoaselor patriei a contat in ochii celor care i-au acordat iar incredere pentru un nou sezon al emisiunii mondene “Bulevard”. Desi este retinuta in declaratii despre viata personala, se stie ca Ilinca are de doi ani o frumoasa relatie cu Bogdan Ivanof.

Cu toate acestea, ca o ardeleanca dornica de independenta, frumoasa vedeta prefera sa locuiasca in apartamentul ei foarte modern si nu sa se mute inca cu iubitul.

De altfel, Bogdan este cel care i-a dat Ilincai incredere in ea ca proaspata soferita, asa ca la nici doua luni dupa ce si-a luat carnetul vedeta conduce impecabil si a facut cateva drumuri foarte lungi, printre care la parinti, la Oradea, in care a atins, cu superba ei masina BMW rosu seria 1, chiar si 170 de km la ora pe autostrada.

Reusitele Ilincai, care la numai 21 de ani se poate mandri cu un salariu de cateva mii de euro, casa, masina (la care plateste rate) si cu foarte multe solicitari in plan profesional - fara ca vreun PR sa preseze acest lucru - o nefericesc profund pe “cumnata” ei mai batrana, Simona Patruleasa, iubita lui Sabin Ivanof (33 de ani), care abia acum o luna a reusit sa-si ia masina.

Dar care, pentru a-si implini acest vis de a o egala pe Ilinca la bunuri materiale, si-a vandut casa... De altfel, Patruleasa a dorit foarte mult sa fie angajata si ea la Kanal D, ca sa aiba un salariu ca al Ilincai, insa incercarile ei din primavara s-au soldat cu un esec.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.