In clipa in care au devenit un cuplu, Iulia Vintur si Marius Moga au uimit pe toata lumea. Nimeni nu credea in relatia dintre o prezentatoare tv inalta si eleganta si un muzician miniatural, obisnuit sa poarte blugi si sa aiba pe cap vesnica sapca ce l-a facut celebru.

Ea este mai inalta decit el cu 20 de centimetri, dar "micul Mozart" nu a parut sa tina cont de aceasta si a declarat tuturor ca e mai indragostit ca niciodata. S-a vehiculat ideea ca relatia lor ar fi fost numai de dragul imaginii si ca n-ar exista o adevarata poveste de iubire intre ei. Au aparut pe la diferite evenimente mondene, au jucat perfect rolul de indragostiti, marturisind, cui vrea sa-i creada, ca nu pot trai unul fara altul. A invitat-o pe Iulia sa-i vada parintii, la Alba Iulia, iar prietenii vorbeau deja de o logodna. Compozitorul a scris o piesa special pentru iubita sa, pe care a declarat ca o va lansa in muzica si ii va produce un CD. Devenita celebra cu emisiunea "Dansez pentru tine", blonda a inceput sa se creada un fel de star hollywoodian si sa se comporte ca atare. Au fost in vacanta pe Litoralul romanesc, dar si in America. S-a zvonit, in presa, ca domnisoara Vintur ar fi fost interesata de un prieten de-al muzicianului. I-a facut ochi dulci, in Statele Unite, iar acest lucru nu i-a picat tocmai bine lui Moga. Relatia nu mai este la fel de puternica, asa cum a fost la inceputul povestii lor de dragoste. Prietenii cuplului sustin ca exista tot mai multe disensiuni intre ei. Zilele trecute, intr-un cunoscut restaurant din Herastrau, amorezii au tras o cearta in vazul tuturor. In momentul de fata, Iulia se pregateste pentru un nou sezon la "Dansez pentru tine", unde va prezenta tot alaturi de Stefan Banica jr. Blondinei ii place luxul, se imbraca numai cu toalete de firma. A incercat sa-l schimbe si pe muzician si sa-l determine sa-si modifice stilul vestimentar, insa nu a reusit decit pentru scurta vreme.

Provin din lumi diferite

Lui Marius Moga ii trebuie o femeie sensibila care sa provina din lumea lui sau sa fie apropiata profesiei sale, in timp ce vedeta PRO TV are nevoie de un barbat puternic si potent financiar. Din acest punct de vedere relatia lor nu are prea mari sanse sa reziste decit daca iubirea lor este adevarata si nu tin cont decit de ei doi. Dar, dupa cum se vad lucrurile, povestea lor de dragoste este bazata mai mult pe imagine, ambitia de a aparea permanent in paginile ziarelor si a arata prin tot felul de gesturi care nu conving pe nimeni, ca se adora. Se fac pariuri ca nu vor mai rezista multa vreme impreuna si ca fiecare dintre ei va avea o alta relatie. Ramine de vazut daca vor cistiga ei si vor avea intelepciunea de a ramine impreuna sau acei circotasi care dau ca sigura separarea lor. Asteptam un nou episod din aceasta poveste.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.