Daca Ion Ion tiriac a venit tocmai de la Paris pentru a fi prezent la pronuntarea divortului de Maria Marinescu, aceasta din urma nu s-a deranjat sa-si faca aparitia in sala de judecata, motivand ca este plecata din tara. Surprinzator, insa, in aceeasi zi Maria a ajuns la o prezentare de moda de fite ce a avut loc la Palatul Regal.

Fosta doamna tiriac si-a facut aparitia la prezentarea colectiei de toamna-iarna a firmei Max Mara mai in forma ca niciodata, neparand prea afectata de divortul care tocmai se pronuntase cu cateva ore in urma.

De altfel, Maria s-a ferit cat a putut sa dea declaratii presei pe marginea acestui subiect: “Vorbim orice, dar nu despre asta”. Creatoarea s-a multumit sa urmareasca linistita show-ul, ea asezand-se in primul rand, alaturi de sotii Columbeanu.

La finalul prezentarii, fosta doamna tiriac a marturist ca, de acum incolo, se va ocupa mai mult de profesia ei, pe care a neglijat-o in ultima vreme din cauza problemelor din viata personala: “Vreau sa revin cat de curand cu o noua colectie. M-am apucat deja de lucru”, a spus Maria.

Janine a fost marea absenta a serii

Printre vedetele prezente marti seara la Palatul Regal s-au mai numarat Catinca Roman alaturi de fetita ei, Calina, si de sora ei Oana, Catalin Botezatu, care a stat langa cele doua surori Vlasov, Adina Buzatu, Daniela Nane, Andreea Esca si sotul ei, Alexandre Eram, Laura Andresan, dar si iubitele fotbalistilor Marius Nicolae si Vlad Munteanu.

Desi isi anuntase din timp prezenta la eveniment, Janine, fosta sotie a lui Adrian Sarbu a ramas la Paris, pentru a-si pregati fiul pentru inceperea scolii. in ziua in care s-a pronuntat oficial divortul dintre Ion Ion tiriac si Maria Marinescu, acesta din urma s-a relaxat la un show de moda, lasand impresia ca ii prieste singuratatea

"Nu mai cant in viata mea!"

Debutul Mariei intr-o cariera muzicala alaturi de castigatorul concursului Megastar - Catalin Josan (cu care a si filmat un videoclip la piesa “Big Brown Eyes”) a constituit o mare surpriza. Maria spune insa ca aceasta a fost unica ei aparitie pe plan muzical. “Nu mai cant in viata mea. A fost o experienta si atat”.

Rita Muresan, in rochie mini

O alta vedeta careia pare sa-i priasca din plin divortul este Rita Muresan. Creatoarea de moda a imbracat la reuniunea de la Palatul Regal o rochie de matase, foarte scurta, care a atras privirile barbatilor prezenti marti seara la eveniment.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.