Nu mai e o noutate pentru nimeni ca in anul 2007 ciinii care se respecta merg la coafor si dorm in hoteluri de lux.

Mare iubitoare de animale, cunoscuta dansatoare Yasmine si-a deschis si ea un coafor pentru patrupedele care vor sa arate la fel de bine ca stapinele lor. De ceva timp, multe dintre vedetele noastre ca Giulia, Anda Adam, Aurelian Temisan, Oana Roman, Adriana Bahmuteanu, Manuela Fedorca, nabadaioasa Oana Zavoranu dar si familia Geoana, au ales ca salon pentru infrumusetarea necuvintatoarelor lor coaforul cunoscutei dansatoare Yasmine, situat in buricul Bucurestiului. Dar salonul nu este destinat doar VIP-urilor autohtone, ci tuturor celor care-si doresc ca patrupedele lor sa arate cool.

"Initial imi doream sa-mi deschid un coafor uman insa am fost cu catelul meu intr-un salon de infrumusetare canina si mi-a placut atit de mult ce i-au facut specialistii, incit mi-am spus ca asta e afacerea pe care mi-o doresc. Asa a iesit salonul Fifi&Jasmine. Desi toata lumea se inghesuie la sfirsit de saptamina, sint zile in care e atit de multa lume, ca nu se poate sta in salon. Clientilor fideli le oferim discounturi substantiale, sau chiar servicii gratuite si bonusuri constind in zgardute deosebite si esarfe pentru animalele lor", se destanuie Yasmine. Pentru ca un catel sau o pisica sa arate "fita" are nevoie de urmatoarele proceduri: spalat cu sampon si balsam special, spalat pe dinti cu o pasta deosebita fara fluor, curatat in urechi, manichiura, care se face cu un cleste special, uscare cu phoenul, toata operatiunea ridicindu-se la 1oo RON. Daca doriti o transformare totala a ciinelui sau a pisicii, adica o vopsire, aceasta este din partea firmei. Si tot gratis sint si clamele si elasticele necesare coditelor pentru necuvintatoare. In scurt timp, salonul lui Yasmine se va imbogati cu mincare, cu fructe de mare sau cu vinat, nuantatoare pentru par si oja rosie si verde pentru a "picta" unghiile cateilor sau ale pisicutelor.

Rochii de seara din tul si lurex

Pe linga salon, Yasmine s-a apucat si de o linie de haine pentru patrupede, pina acum fiind puse la dispozitia doritorilor 40 de modele. "Am creat o linie mai extravaganta, mai de show, pentru ca mi-am dorit ca animalele sa poarte ceva inedit, dar avem si piese putin mai "domestice". Avem pelerine de ploaie, rochite pentru cateluse, salopete de blugi pentru catei, tricouri, esarfe, zgardute cu strasuri, paiete, lanturi sau cu motive orientale, jachete pentru fiecare anotimp, posete pentru carat ciinii si bineinteles rochite de seara din tul sau lurex unde `domnisoarele sau doamnele` arata extraordinar", spune Yasmine. In scurt timp, dansatoarea se va apuca de o alta colectie, destinata de asta data sarbatorilor de iarna, unde la loc de cinste se vor situa cojocelele cu blanita de iepure si cu franjuri, fulare, caciulite cu materiale de cea mai buna calitate achizitionate din Romania sau din tarile pe unde calca piciorul dansatoarei. Piesa de rezistenta a colectiei vor fi costumele de Mos Craciun si Craciunite cu care prietenii nostri se vor imbraca in seara de Ajun. Anul care vine, Yasmine va deschide si o pensiune pentru necuvintatoarele care vor "sa-si petreaca un concediu de vis" si un serviciu de bona" pentru cateii ai caror stapini n-au timp sa-i alinte".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.