Dupa o relatie de sase ani cu Laura, Viorel de la 3SE si-a gasit linistea alaturi de Lavinia, o constanteanca plina de viata si intelegatoare.
Este studenta in ultimul an la Facultatea de Stiinte Politice din Constanta si nu are de gind sa intre in lumea muzicii. "Nepotrivirea de caracter m-a facut sa ma indepartez de Laura", ne-a marturist Viorel. Pe Lavinia o cunostea de mult, si se placeau reciproc, insa nu aveau curaj sa-si recunoasca unul altuia. Intr-o buna zi, intimplarea a facut sa se afle amindoi la aceeasi terasa din Constanta. "M-am dus la ea la masa si am invitat-o la masa mea." Sint impreuna de un an si o luna si le merge bine. Desi, este singurul celibatar din trupa, Viorel nu se gindeste la casatorie. "Sa mai treaca timpul, sa vedem cum decurg lucrurile", a spus Viorel. Cariera de moderator tv a fost pusa pe tusa pentru moment. Emisiunea prezentata de Viorel la TVR fiind scoasa din grila de programe pentru un timp.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.