Partenera de viata a actorului Brad Pitt a recunoscut ca, in timpul unei excursii la Disneyland, s-a aflat sub influenta unor droguri puternice. Vedeta, care se va afla in fruntea distributiei unui film inspirat dintr-o poveste adevarata, nu a fost un adolescent prea cuminte.

Angelina Jolie a dezvaluit ca a luat diferite droguri si substante halucinogene inainte de a vizita celebrul parc de distractii din Orlando, statul Florida. Mama a patru copii, dintre care trei adoptivi, frumoasa artista explica: "imi amintesc exact ce am luat atunci. si am vazut in Mickey un om in varsta de 30 de ani in costum si prada unei crize existentiale. Drogurile sunt foarte periculoase. Nu le mai folosesc de foarte mult timp", a adaugat diva. De fapt, Jolie nu a facut niciodata un secret din acel moment al vietii ei. "Am luat de toate. Dar, bizar, ma simteam stupida si enervanta. Ma detestam cand eram sub influenta lor", isi amintea Angelina. Acele vremuri "tulburi" au trecut. Ziele trecute, presa britanica specula pe marginea unei fotografii, intrebandu-se daca Jolie asteapta inca un copil. Zvonuri circula de mai multe saptamani pe aceasta tema, dar oficial nici o confirmare. E adevarat ca zilele trecute Brad Pitt a declarat ca, intr-adevar, el si Angelina sunt pe cale sa mai aibe un copil. Nu a intrat in detalii. S-a multumit doar sa sublinieze ca Jolie este pentru el marea iubire a vietii lui, este tot ce si-ar putea dori un barbat.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.